lauantai 25. elokuuta 2012

Lähtökuopissa

Nyt se on sitten vihdoin tullut. Viimeinen päivä Suomessa. Tänä yönä noin yhden aikaan alkaa ensin pitkä ajomatka Helsinki-Vantaalle, josta matka jatkuu vieläkin pisempänä lentona kohti Nairobia. Kone lähtee sunnuntaiaamuna 7.40 ja perillä pitäisi olla pienen Lontoon välilaskun jälkeen Keniassa 21.00. Itse Kenyatta yliopiston musiikin laitoksen johtaja lupasi tulla hakemaan meidät kentältä. Saa nähdä koska, afrikkalaisilla kun on täysin eri aikakäsitys kuin meillä länsimaalaisilla, näin olemme kuulleet.

Fiilikset on ollu hyvin vaihtelevia, ilon tanssahteluista itkupuuskiin. Kuitenkin pääosin positiivisin mielin liikenteeseen lähdetään. Nyt on käyty läpi monet läksiäiset ja muutama lahjakin kerätty, vielä kiitos niistä :)

Pakkaaminen kävi pelottavan helposti. Rinkkaan jäi jopa tilaa, joten olen joko kehittynyt pakkaamisessa hurjasti tai unohtanut jotakin erittäin oleellista. Eniten tilaa repussa vievätkin matkakarkit ja lääkkeet, joita onkin naurettavan paljon.



Ja minä kun en edes sairasta juuri koskaan, edes matkoilla. Saa nähdä, pääsenkö tullista läpi näillä mömmöillä.

Kummallista, miten vähän ihminen tarvitsee kolmen ja puolen kuukaudenkin matkalle tavaraa.







Vielä viimeiset tunnit nautin Suomen antimista, kunnes matka kohti uutta mannerta alkaa. Kummitätini neuvoa noudattaen aion nauttia joka solullani joka hetkestä. Ensi kerran sitten Afrikan mantereelta lisää! (Jos, toivottavasti kun saadaan nettiyhteydet toimimaan)

Ikävä tulee, mutta jouluna nähdää, se on jo melkein ovella :)

- Sanna





2 kommenttia:

  1. Hurjasti tsemppiä matkaan! Oot upea ja rohkea nainen ja pärjäät aivan varmasti! <3

    VastaaPoista
  2. Kahdenkymmenen vuoden päästä tulet olemaan surullisempi niiden asioiden vuoksi joita et tehnyt kuin niiden jotka teit.
    Irrotit siis paalusolmut.
    Purjehdit ulos turvasatamasta.
    Hae pasaatituulet purjeisiisi. Tutki! Unelmoi! Löydä!
    -Mark Twain
    <3:llä Kummitäti :)

    VastaaPoista