lauantai 22. syyskuuta 2012

Arki

Arki alkaa saavuttaa näitäkin leveyspiirejä. Huomenna tulee kuukausi täyteen Afrikassa asumista, tuntuu hullulta. Maanantaina koulun pitäisi alkaa täydellä teholla, suht täydellä lukujärjestyksellä. Tiedossa on ainakin tanssitunteja, instrumenttitunteja, Kenian musiikin historiaa, eri heimojen tanssien ja musiikin tuntemusta ja esiintymiskurssi.

Koti-ikävä ei ole (vielä) iskenyt tajuntaan. Toki on ikävä ystäviä, perhettä ja sukulaisia, mutta eniten huomaa kaipaavansa muita, ei niin oleellisia asioita: imuria, mattoja, maitoa, sadetta, kynttilöitä, tuoreita vihanneksia (!), kynsilakkaa, villapaitoja, tapetteja, juustoa, untuvatäkkiä ja voileipiä. Kaikista eniten voileipiä. Antaisin mitä vain juustoruisleivästä.

Koulua on jäljellä (tai edessä) 2kk, mikä tuntuukin yhtäkkiä hurjan lyhyeltä ajalta. Sen jälkeen odottaa palkinto: kahden viikon unelmaloma Tansanian Sansibar-saarella, jota ei turhaan kutsuta paratiisisaareksi. Sitä ennen suunnitelmissa on vielä mm. Mombasa ja Uganda - ainakin. Kyllä tästä vielä seikkilu kehkeytyy.

Tänään vietettiin kunnon lauantain lomapäivää.


- Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti