torstai 13. syyskuuta 2012

Sanna seikkailee safarilla

Huomenna alkaa kolmen päivän safarimatka klo 7.00 yliopiston porteilta ja jatkuu viiden tunnin automatkalla Masai Maran luonnonpuistoon!

Tänään saatiin ensimmäistä kertaa toiveita koulun alkamisesta: meille pidettiin soitinorientaatio, jossa valitsimme kaksi afrikkalaista soitinta. Syksyn jälkeen meidän pitäisi suorittaa näistä soittimista "loppututkinto". Itselleni mieleisiksi valikoitui kiringongo, marimban tyylinen ksylofoni ja sengenya-rummut, neljän rummun ryhmä, joilla soitetaan pääasiassa melodioita. Mielenkiinnolla odotan soittotunteja.

Sengenya drums

Kiringongo saa kyytiä

Toissapäivänä selvisi myös tapaus esiintyminen Tansanian presidentille. Afrikkatyyliin presidentti perui tulonsa viime viikolla, mutta päättikin saapua tänä tiistaina. Yliopiston kuoron tehtävänä oli laulaa tilaisuudessa Kenian ja Tansanian kansallislaulut, Kenyatta yliopiston hymni ja kongolainen kansanlaulu. Alkuperäisistä suunnitelmista poiketen päätimmekin noin puolta tuntia ennen keikkaa, että mekin aiomme laulaa konsertissa. Kerranhan sitä vain pääsee laulamaan Tansanian presidentille ja liudalle ministereitä. Esiintyminen meni yllättävän hyvin huomioonottaen sen, ettemme osanneet lauluista yhtäkään, puhumattakaan tanssiliikkeistä. Hyvä mieli ja leveä hymy upposi toivottavasti myös paikalla olleisiin televisiokameroihin ja toimittajiin.


Tytöt sai kuoropuvut



Lala salama! (= hyvää yötä swahiliksi)

- Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti